ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

  1. Παραλαβή από το κατάστημα μας Αγίας Σοφίας 19 & Ιουστινιανού Ασπρόπυργος Εφόσον έχετε πραγματοποίησει παραγγελία και σας έχουμε ενημερώσει ότι έχει έρθει η παραγγελία σας στο χώρο παραλαβής για παραλαβή, μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα μας Αγίας Σοφίας 19 & Ιουστινιανού Ασπρόπυργος. Η πληρωμή στο “χώρο παραλαβής” γίνεται με μετρητά & κάρτα και μπορείτε να προσέλθετε στις παρακάτω ώρες : Δευτέρα με Παρασκευή: (8:30-14:30)
  2. Με ΕΛΤΑ courier (πόρτα-πόρτα).

Η παραγγελιά παραδίδεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) με τα από το χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος, στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ courier είναι 2.30€ μέχρι 2 κιλά & για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι M.O~1.50€.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι επιπλέον κόστος (+3.00€) κόστος.
Τα κιλά που αναφέρονται στο site μας είναι “ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΙΛΑ”, έτσι όπως τα μετράνε οι μεταφορικές εταιρείες.

Για προϊόντα όπου ο όγκος τους είναι μεγαλύτερο απο το βάρος, αλλάζει ο τρόπος υπολογίζμού του βάρους με τον παρακάτω τύπο (αλγόριθμο) :

Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά)= (μήκος χ πλάτος χ ύψος σε εκατοστά) δια / 5000

Το αποτέλεσμα αυτού της διαίρεσες όγκο/5000 είναι το ΒΑΡΟΣ του προϊόντος.

Στη περίπτωση που η ΕΛΤΑ courier (πόρτα-πόρτα) είναι να παραδώσει μια παραγγελία σε δυσπρόσιτη περιοχή, την αφήνει στο κοντινότερο γραφείο ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ της περιοχή σας και σας ειδοποιεί για να το παραλάβετε.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ/ΠΕΛΑΤΗ.

Σημειώστε ότι η συνεργάτες που μας μεταφέρουν τα εμπορεύματα έχουν επίδειξει καθημερινά την αξία & επαγγελματισμό τους ανά σειρά 10αδων ετών, στη σωστή μεταφορά του προϊόντος.

Ο έλεγχος και η διαδικασία είναι καθαρά απαραίτητη τυπική διαδικασία εξυπηρέτησης σας & για αποφυγή κακόβουλων πράξεων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο.Ε.

“Η εταιρεία ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο.Ε. διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση (σε περίπτωση κεκτημένης ταχύτητας, έχει εμφανιστεί στο site μας λάθος τιμή,περιγραφή, χαρακτηριστικά..) & τρόπους διεξαγωγής αγοράς / πώλησης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.Σε περίπτωση που έχετε προβεί σε παραγγελία με λάθος τιμή, σας ενημερώνουμε εκ των προτέρου για ο οποιοδήποτε λάθος και αν συμφωνείτε εκτελείτε η παραγγελία με δική σας έγκριση”.

Leave a Comment!