ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ SPORTING EVENTS

H εταιρεία μας Sporting Events παρέχει σε εσάς με απόλυτο επαγγελματισμό μια πληθώρα υπηρεσιών γύρω από τον αθλητισμό και όχι μόνο, οι οποίες έχουν ως κύριο στόχο την διαπαιδαγώγηση του σώματος και του μυαλού, στο πλαίσιο της υγιούς ανταγωνιστικότητας, σε συνδυασμό με κορυφαίες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Sporting Events 2022

about us banner

H Sporting Events είναι μία ελληνική εταιρία που έχει έδρα το Ασπρόπυργο σε ένα φυσικό χώρο 110 τμ. και η ομάδα που την απαρτίζει είναι εξειδικευμένη στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου!

Οι αθλητικές διοργανώσεις αποτελούσαν πάντα την κορυφαία στιγμή στη πορεία ενός αθλητή και την ολοκλήρωση της συνολικής προσπάθειας ενός συστήματος προς τον ίδιο στόχο και όραμα: τη νίκη.

Ο ανταγωνισμός στον αθλητισμό ήταν ανέκαθεν μια κεντρική πτυχή του Eλληνικού πολιτισμού και της ζωής των Ελλήνων και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Είναι ακριβώς αυτό το πνεύμα και πάθος για το παιχνίδι που θέλουμε να μοιραστούμε με ομάδες και αθλητές από όλο τον κόσμο.

Σε συνεργασία με φορείς , τοπικές ενώσεις ,συλλόγους , διοργανώνει το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δυτικής Αττικής “West Attica Basket League” .

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού και της διαχείρισης και οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων.

Κυρίως όμως, είμαστε μία ομάδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε με πάθος για τον αθλητισμό και βάση αυτής της κληρονομιάς, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές αθλητικές εμπειρίες για τους νέους αθλητές.
Ανακαλύψτε κι εσείς ένα νέο πεδίο αθλητικών τουρνουά, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων και γνωρίστε από κοντά τις ομορφιές που κρύβει η Ελλάδα, σε συνδυασμό με την συμμετοχή σε ένα αθλητικό γεγονός.

  • ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

    Να παραμείνουμε πάντα καινοτόμοι σε ότι κι αν κάνουμε, προσφέροντας λύσεις που πάνω απ’ όλα ικανοποιούν τους πελάτες μας. Βασική μας αρχή είναι: «Η πώληση που δεν ωφελεί τον πελάτη, βλάπτει όχι μόνο τον ίδιον, αλλά και το Sporting Events». Να παραμείνουμε πάντα προσιτοί στις τιμές μας και να είμαστε πάντα πρώτοι στην αναλογία Ποιότητα προς Τιμή. Η υπεροχή μας στο θέμα της ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, να μας αναδείξει ως τό Νο 1 κατάστημα στη Πόλη μας. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, συμμεριζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, μειώνοντας τις τιμές μας και παρουσιάζοντας συχνότερα μοναδικές προσφορές σε αρκετά από τα είδη μας.

  • Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

    Η αποστολή μας είναι, να βοηθήσουμε με όση δύναμη διαθέτουμε, στο να γυμνάζονται κάποια στιγμή περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας. Βλέπουμε την γυμναστική σαν μία βασική ανάγκη και όχι σαν πολυτέλεια. Πολλά προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχικά, θεραπεύονται ή έστω βελτιώνονται σημαντικά με την άσκηση. Πολλές φορές, ακόμα και ένα μικρό αξεσουάρ γυμναστικής που κοστίζει ελάχιστα χρήματα, θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μας. Αρκεί να γίνει σωστά η επιλογή του, και να δοθούν σωστές οδηγίες χρήσης του από Εξειδικευμένους Συμβούλους ’σκησης που θα συναντήσετε στο Sporting Events.

  • Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

    Ο Στόχος μας είναι να επεκταθούμε σε κάθε τι που έχει να κανει με τον αθλητικό εξοπλισμό και τις αθλητικές διοργανώσεις.